HET TOP 777 CAFÉ!

We nodigen je uit langs te komen in ons gezellige top 777 café!
Vanaf donderdag 12 december 16:00 uur tot en met zondag 15 december 21:00 uur zullen er elke avond coverbands gaan optreden. 'Solid Sound', ‘Line-Up', 'Move Over’ en ‘Hou ’t Simpel’ zullen hun opwachting gaan maken en de TOP777 extra kleur gaan geven. In een gezellige TOP777-sfeer kun je genieten van het beste dat de popmuziek heeft voortgebracht.
Het Top 777 Café bevindt zich in Herberg De Gouden Leeuw.
Adres:
Hoogstraat 64
Berlicum
5258 BE Berlicum
Parkeren:
Herberg de Gouden Leeuw beschikt over een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen. We raden dan ook aan zoveel mogelijk met het openbaar vervoer (lijn 158), of met die fiets te komen. Het reserveren van parkeerplekken is niet mogelijk.

ARTIESTEN IN HET TOP777-CAFÉ

De volgende coverbands gaan optreden op 12, 13, 14 en 15 december in het TOP777 Café.

Solid Sound

Solid Sound’ is een POP/ROCK band met een magisch geluid. Ze steken de bekendste hits in een eigen jasje en zorgen voor een fantastische muzikale reis die men niet meer vergeet!

Solid Sound is een POP/ROCK band uit Zijtaart gemeente Meierijstad. (Veghel)

Wij werken alleen met liveopnames op onze Facebook pagina en website.

En als gevolg van die innerlijke drive gebeurd er dan elke keer weer iets magisch … vanaf de eerste tot de laatste noot hoor je passie!

De band bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten wiens passie ligt in het maken van muziek… en dat kun je horen!

Nummers van o.a. Tina Turner, Robbie Williams, Ilse De Lange, Cher, Pink, Kid Rock, Joe Cocker, Anouk, The Scene etc.. Het repertoire is geschikt voor een zeer breed publiek gezien de reacties die we hebben gehad met eerdere optredens, dat is Solid Sound!

Line-Up

De naam zegt alles. Deze soul, disco en pop coverband is de line-up van jouw evenement. De “vergeten pareltjes” uit de hitlijsten prijken op onze repertoire-lijst. De nummers met de “oh ja” factor en het leuke is? Iedereen kent ze! 12 Ervaren muzikanten in de samenstelling; 4 blazers, 2 gitaristen, bassist, toetsenist, drummer en 3 vocals.

Move Over

Move over bestaat uit 5 bandleden, die covers spelen vanaf de jaren 60 tot nu.
Diverse stijlen onder het motto : ``De sfeer van toen en de kwaliteit van nu``
Herkenbare muziek voor iedereen, maar net niet de ``geijkte covers``.
Mooie ballads en lekkere swingnummers geven iedere gelegenheid een ontspannen sfeer en een lekker feestje.

Tim :drums
Henk : Bas / backing vocals
Maryann : keys /backing vocals
Sheldon : leadgitar. / backing vocals
Elma : lead vocals / acoustic gitar

Hou 't Simpel

Hou ’t Simpel= ‘Muziek spelen is spelen met muziek’ ook te lezen als, ‘alles kan, als het maar leuk is om te doen.
Ed en Ad Heesakkers zijn broers. Circa 17 jaar geleden besloten zij gitaar te leren spelen. Al snel bleken er mensen te zijn die deze kunst veel beter beheersten en ter plekke werd met enkele ervan besloten de band Hou ’t Simpel te formeren. Genoemde gooiden hun gitaren in de heg. Ad die al drumde kroop achter dit voor hem vertrouwde instrument en Ed werd frontman. “Destijds was het trendy om semi akoestisch te spelen. Klein en simpel, vandaar onze naam”, blikken Ad en Ed terug. Zij worden intussen bijgestaan door bassist Toon Konings, gitaristen Frank en Marcel Hulsman en vaste geluidsman Frans Heesakkers. Om te beginnen concentreerde de muziek zich op een mix van pop, rock en folknummers van onder andere Bob Dylan, Rolling Stones en Pink Floyd.
In relatief korte tijd werd het ‘kleine’ groter en lekker los gegaan. De band hanteert van meet af aan het motto ‘Muziek spelen is spelen met muziek’, dat door hen ook wel uitgelegd wordt als, ‘alles kan, als het maar leuk is om te doen’. Dat doen zij op geheel eigen wijze door niet alleen zelf muziek te maken, maar vooral ook het publiek te vragen met hen mee te spelen. Niet alleen door luidkeels te zingen. De band heeft hiervoor een hele kist met kleine muziekinstrumenten zoals tamboerijnen, koebellen, trommelstokken, sambaballen, wasborden en meer, die de percussieboom genoemd wordt. Het grootste kleinood wat in de zaal uitgedeeld wordt is echter de kazoo die uitnodigt tot mee hummen. Iets wat tot hilarische toestanden leidt.
De manier waarop de band er zo met iedereen een feest van maakt is wat hen onderscheid van de gemiddelde band. “Wij zijn met vijf, maar het publiek is voor ons het extra bandlid”, zo stellen de bandleden. Doorbreken, een hit scoren en beroemd worden stond nooit op het to do lijstje. “Onze hoogste doel is om mensen een plezier te doen met onze muziek. Als dat lukt hebben wij ook plezier”, vertelt de band. Ze voegen lachend toe; “Seks, drugs en Rock ’n roll viel van meet af aan tegen, dus blijft het bij muziek maken”.